HTML

Ezmiez?

Lesz itt mindenféle-földijó, pirosalma-mogyoró, meg persze egy kis onlájn-napló írás, hogy minden klappoljon. ((:

Naptár

április 2024
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30

A legutóbbi kommentek:

  • kisemma: Meleg fogadtatás, hmm...Egyből az Intelligens Fűtőfólia jutott az eszembe. Az utóbbi időben egyre ... (2021.04.16. 10:58) Most olvastam:
  • kisemma: Hello ismét :) Előbb írtam a harmadik generációs fűtőfóliáról. Rátaláltam az Intelligens Fűtőfóliá... (2021.04.16. 09:04) Néznivaló
  • kisemma: Az utóbbi időben egyre többet hallok az elektromos infra fűtésről. Találtam egy szuper oldalt, aho... (2021.04.16. 09:03) Néznivaló
  • pingwin: @Etain: 'ha nem nyomdai minőségben ad meg sokszámos értékeket' akkor, hacsak a monitor nincs kali... (2013.08.31. 15:27) Érdeklődés
  • pingwin: ha megfelelő szögből nézem sárga (2013.08.31. 15:25) Érdeklődés
  • Utolsó 20

A legolvasottabb posztjaim:

Matlab, a virtuál-eb

Címkék

2010 (1) ambra medda (1) arc (0) aron wiesenfeld (0) bálint nap (2) barátság (1) bemutatkozás (1) bögre (1) boronkay linda (1) britains best (1) cica (1) csaptelep (1) csárda (1) cukiság (3) debrecen (0) dizájn (26) donna.hu (5) édesség (2) ego (1) élmény (0) emberiség (1) én (27) enzo enea (1) építészet (2) esernyő (1) expo (1) falimatrica (1) falióra (1) falmatrica (1) faltetoválás (1) felvi (1) flashbag (1) fossil (1) gondolkodom (3) grenadilfa (1) gressi (1) gumikacsa (1) halál (0) hangulatvilágítás (1) hévíz (1) hexa (1) holons (0) horváth (2) izék (1) játék (1) jegesmedve (0) kanapé (0) karácsony (1) karóra (1) kép (2) kisegér (1) kludi (1) köszöntő (1) ksz (2) kultúra (1) labamba (1) lakberendezés (2) lakberendező (1) lakberendezo (1) lámpa (1) lázár ervin (0) led (1) litracon (1) living colors (1) lótusz (1) magyar (1) mákostészta (1) malac (1) mandarin (1) mária (1) matlab (2) meleg fogadtatás (1) melltartó (1) mém (1) mi/eb (4) mókás (1) mr jones watches (1) névnap (1) néznivaló (1) nyár (1) olvasnivaló (0) oooms (1) pantone (0) párizs (1) pavilon (1) pécs (1) pendrive (1) philips (2) pillás (0) pipacs (1) plakát (0) program (2) ráday mihály (1) radiator (1) rajz (3) sandisk (1) shanghai (1) smink (1) solar tile systems (0) só bors szóró (1) swarovski (2) szabadalom (0) szerelem (0) szilikontappancs (1) színek (1) színterápia (1) szivárvány (1) szomszédtündér (1) szülinap (1) tavaszváró (1) teddy (1) the mummy returns (1) times square (1) tmt (0) tükör (1) tulip (1) turbo (1) t home (0) üveg (1) városvédő műsor (1) vége (1) victor (0) videó (1) világmegváltás (1) virginia satir (0) vizsga (2) wall e (1) wishlist (1) zaha hadid (1) zene (9) zipzip (1)

Ismét egy csodás, ám igen hideg, ráadásul ködös napra virradtunk.

2008.01.15. 18:10 :: Etain

(: ...Legalábbis "a Hegyen", ahol dolgozom, elég sűrű köd terjengett napközben, nem kis önmagamat is megmosolyogtató ijedelmet generálva bennem.
Tudjátok az úúúúúúúgy volt, hogy még amikor engedelmes, jó kislány voltam, édesanyám benevezett engem valamelyik nyáron egy tenisztáborba. Azt hiszem, a barátnőmmel mi ketten voltunk ott a legifjabbak, de igyekeztünk vegyülni. Törekvéseink során beültünk a nagyokkal délután mozizni egy terembe, és hősiesen megnéztünk a feléig egy horrorfilmet. Arra emlékszem már csak a sztoriból, hogy amikor leszállt az átláthatatlan köd, jó sokan kimúltak erőszakos halált halva, ugyanis mindenféle, a néző által (a film feléig még) láthatatlan teremtmények támadták meg a védtelen lakosokat. Nos, vélhetően maradandó károsodást szenvedtem akkor, hisz még most, közel a 21. születésnapomhoz is mindig ez jut eszembe. ((: (Egyébként nemsokára lesz a mozikban egy hasonló film, gondolom, a mai kor elvárásainak megfelelően még vérengzőbb, még ijesztőbb, még zombisabb átdolgozásban, jó adag szexszel fűszerezve.)


Valójában nem ezt a nosztalgikus borzongást akartam megosztani ma Veletek, de ha már itt voltam, elmeséltem. Legalább a saját figyelmemet is eltereltem egy kicsit tengernyi bajomról. [:

Bréking nyúz:

A rajzokkal elég jól haladok, de a sok görnyedéstől tegnap óta már heveny és múlni nemigazán akaró hátfájdalommal küszködöm, plusz ismét megújultak a fogszabályozóm miatti szenvedéseim, ugyanis kaptam a meglévőek mellé még két fémgyűrűt, sőt, ívet is cserélt a doki, de megmaradtak a harapásfixáló karikáim is. (< A galapagoszi óriásteknősösök, ugyebár.) Mindezek következményeként tegnap este két fájdalomcsillapítóval is alig tudtam elaludni.

Hétfőn azt is megtudtam, hogy az eddigi fogorvosnál eltöltött laza délutáni mítingekért a jelenlegi vagyonom felét kell kifizetnem, dehát ez lényegében nem meglepő. Csak azért ütött szíven a pénzösszeg, mert elfelejtettem felkészülni lelkileg, hogy ha kérdezek, akkor esélyes, hogy választ is kapok. [:

...

Financiális majdnemcsődöm jóvoltából egy időre sajnos le kell mondanom a hőn áhított bögréimről (is), azonban egy 1-2 gigás pendrive-ot mindenképp be kell szereznem, mert arra a lehető legobjektívabb ítélet szerint is szükségem van. [:

"Természetesen" a pendrive-om sem lehet akármilyen. Tök ciki lenne, ha első ránézésre meg lehetne állapítani, mi az, nem? ((: 

Fújolás ide vagy oda, majd kiderül, mit engedhetek meg magamnak, de összegyűjtöttem a legmókásabb, legötletesebb, legérdekesebb, legkülönlegesebb, legszebb, egyszóval a legdizájnosabb darabokat, amelyekre viszonylag könnyedén szert lehet tenni a földrajzi elhelyezkedésünkből adódóan. (Pénzügyi szempontból egyes darabok esetében talán más a helyzet, de sem elkedvetleníteni nem szeretnék senkit, sem megsérteni azzal, hogy a pénztárcájában turkálok.)

Tekintve, hogy ez tényleg a "legek" mustrája, nem pedig az újdonságoké, könnyen megeshet, hogy bizonyos darabok számotokra is ismerősek lesznek.


Naszóval:

  • Ha Kavintont szedsz (vagy valamely modern társát), ám azt is elfelejtetted, hogy be kéne venned, s ezáltal már nem emlékszel, mi minden lakozik a pendrive-od rejtekében, ez a legjobb készség a számodra. Erről szabad szemmel, a számítógépes segítséged felhasználása nélkül is könnyedén megállapíthatod, kb. mennyi szabad hely van még. Flashbag névre hallgat, és a +- oldalon tekinthetitek meg eredeti szövegkörnyezetében.



  • Ha olyan hiperszuper titkosügynök vagy, akinek világmegmentő kalandjairól még a hálivudi rendezők szerint is biztos kasszasiker lenne filmet készíteni, ezt ajánlom.
    Az orosz illetőségű Gresso eddig elsősorban a luxus(t hirdető)mobiljairól volt ismert, de nemrég kezdték meg az mp3 lejátszók és az itt látható, Ádám és Éva nevet viselő pendrive kollekció árusítását is. Az "ékszerekhez" felhasznált anyagok címszavakban: kaucsuk, arany, gyémánt, mahagóni és grenadilfa. Max. 180 ezer aranytallérból már meg is vehetjük valamelyiket.


  • Humoruknál lévő és kevéssé csőlátású vallásos embertásaink számára naccerű találmány a Máriát megformáló, légiesen és magasztosan átlátszó adathordozó, Luis Eslava agymenése. (A gépbe dugva ugyan elfekszik és feltárja vörösben izzó érzelmeit, de ez semmit sem csorbít a hölgy elvitathatatlan erkölcsein. Akkoriban még nem volt olyan picológus, akinek a díványán heverve meg lehetett könnyebülni... ...úgyhogy igazán megérthetjük őt.)


  • Ha nem vagyunk annyira sznobok, hogy adott esetben vért izzadva kuporgassuk garasainkat egy Gressodrive megvásárlásáért, ám ugyanannyira lelkesedünk a természetért és az egyediségért, jóval olcsóbban(!) is megúszhatjuk a bevásárlást, köszönhetően az Ooomsnak. A csupafém, zord számítógépek környezetében ugyan elég pikánsan hathat, de egyúttal üdítően is - nézőpont kérdése. (:


  • A virgonc fiatalság figyelmébe ajánlanám a következőket. A legózós időket visszavágyóknak ideális a ZipZip, az emósoknak (akik majd félresöprik a szemükből az ébenfeketében és neonrózsaszínben játszó tincseiket, hogy lássák, hol a lik a gép oldalán), vagy az emósokat kifigurázóknak az édibédi csontvázfejű, a girly-style-ban utazó divatbébiknek, akik pl. a Jordi Labanda termékek szerelmesei is, a kacér tekintetű vörös démon, a szigorúan festettszőke-hajú, ClubRotationt preferáló, vagy a nemes egyszerűséggel csak cukiságra vágyó hölgyeknek pedig az erőteljes rózsaszínben tündöklő kisvirágos.

    A leírást illusztráló képek sorrendben:








  • Minthogy Swarovskiék a Philipsszel kooperálva ezen a téren is nagyot alkottak, világos, hogy nem maradhatnak ki a felsorolásból. Következzen ismét egy ékszerként tökéletesen funkcionáló, kifinomult, elragadó, titokzatos, szóval egy abszolút feminin, tündérvarázsos kristályálom. Mmmm... legyen inkább kettő! (:



Csendes megjegyzés: érthetetlen, hogy a már gyárilag is nyakbaakasztós kialakításúra  tervezett, szívmedált formázó USB adattár akasztójának miért nem szenteltek nagyobb figyelmet. Ha vennák egy ilyet, első dolgom lenne lecserélni azt a kallantyút egy nemesfémből lévő nyakláncra, vagy az eklektika jegyében kaucsukra.

 
  • (Őszintén szólva akartam még mutatni egy kakukktojást az aberrált fazonok kedvéért azzal a szöveggel, hogy érzékeny lelkületű emberek és kisgyermekek közelében a használata tilos, de mivel én magam is az előbb megnevezettek népes csoportjába tartozom, tolerancia ide vagy oda, meglehetősen felháborítónak tartom, hogy egy mackó fejét bárkinek is van szíve megszabadítani a testétől, marad hát a szöveg, kép nélkül. Uff. Ha valakit ezek után komolyan érdekelni kezdte a mackódrájv, legjobb közös barátunk, Gógli majd segít. Jelszó: teddybear pendrive. Ne felejtsetek el átváltani a "Képek" fülre!)

5 komment

Címkék: dizájn sandisk pendrive mária swarovski teddy philips gressi zipzip oooms flashbag grenadilfa

A bejegyzés trackback címe:

https://etain.blog.hu/api/trackback/id/tr68298674

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Hát ez a macis mindent visz! :-)))) Naaagyon édes!
Éhédehesss?? ((: A gépfalra merőlegesen meredező pompomos farkincája talán tényleg az, de egyszerűen nem tudok elvonatkoztatni attól a ténytől, hogy előbb le kell fejezni szerencsétlent. ((:
Áá, nem látszik, hogy le van fejezve, olyan, mintha bebújt volna a számítógépbe körülnézni picit... Emlékszel arra a hűtőmágnesre, ami egy félbevágott macska volt, és olyan volt, mintha odacsuktad volna a hűtőhöz?
Engem ez nem a szétvégottságra emlékeztet, hanem a bebújásra... :-)))))
Az egy dolog, hogy olyan, mintha a maci épp bekukkantana a gépházba, de a kezem ügyében mégiscsak ott van a feje! ((:

...

Most jut eszembe, van egy békás fülbevalóm, ami úgy van kialakítva, hogy a füli hátsó része képezi a két hátsó lábát, elöl van a feje és a két első lába, és ha beteszem a fülembe, olyan, mintha a fülcimpámban lógna. Imádom. (:
Jaj, szegény girrrrzlibocs. (Nem, nem írtam félre, gIRzlibocs.)
süti beállítások módosítása